Segons Òmnium “l’acord d’avui és la resposta al mandat democràtic sorgit del 27S”

Òmnium valora com a molt positiu l’acord assolit avui entre Junts pel Sí i la Cup-Crida Constituent que permetrà investir un president, tenir un govern fort i impulsar el full de ruta cap a la independència. En aquest sentit, l’entitat agraeix a les dues coalicions que hagin demostrat sentit d’estat, unitat d’acció i generositat en un moment clau pel procés i pel país. Per Òmnium, aquest acord dóna resposta al mandat democràtic sorgit de les urnes el 27 de setembre i permet dur a terme les polítiques socials que Catalunya necessita. 
A partir d’aquí, l’entitat insta a partits, institucions i entitats a treballar amb tota la intensitat a partir de dilluns per acomplir aquests objectius i per seguir sumant complicitats, fins i tot fora de l’independentisme, per tal d’iniciar el procés constituent cap a un nou Estat.

Òmnium estarà com sempre al costat de les institucions del país i seguirà treballant per tal d’eixamplar la majoria social favorable a la independència.

 img_0525

One comment on “Segons Òmnium “l’acord d’avui és la resposta al mandat democràtic sorgit del 27S”

Els comentaris estan tancats.