Apunts de la xerrada-tertúlia amb Jordi Sànchez a Terrassa

Terrassa per la Independència (TxI)

En començar Jordi Sànchez i Jordi Labòria en començar (foto: Margarida Boada)

El dimecres 10 de febrer de 2016 ens ha visitat Jordi Sànchez, el president de l’Assemblea, en un acte organitzat per Terrassa per la Independència-ANC. Davant del públic que omplia del tota l’aula Magna del Centre Cultural, en Jordi ha comentat les qüestions que li ha proposat en Jordi Labòria, president del Pacte Terrassenc pel Dret a Decidir.

Preguntat de bon començament per la salut del procés, ha resumit: “estarem millor d’aquí  a un temps i amb un bon estat d’ànim”. Ha reconegut errors en el procés de negociació entre Junts pel Si i la CUP que han deixat ferides que encara no han cicatritzat del tot. L’estat d’ànim ciutadà s’ha recuperat en bona part des de la data de l’acord però encara falta rescatar una part de la il·lusió. Serà necessari construir un nou escenari on el carrer i les…

View original post 784 more words