Dimarts 16 a Sabadell, concentració silenciosa en record de Muriel Casals

SONY DSC

SONY DSC

Sabadell per la Independència – ANC s’afegeix a la concentració silenciosa convocada per l’Ajuntament de Sabadell dimarts dia 16 de febrer, a les 8 del vespre, a la plaça de Sant Roc (Sabadell)  a fi d’expressar el nostre condol.

Us demanem que porteu una espelma a la concentració com a expressió d’agraïment pel seu compromís en el país, de respecte a la seva persona i demostració de la nostra voluntat de persistir en el seu exemple.

One comment on “Dimarts 16 a Sabadell, concentració silenciosa en record de Muriel Casals

  1. Silenciosa, però es cantarà “La vall del Riu Vermell” i el Cant de la Senyera., Con creiem que li agradaria a la Muriel. Tristos però lluitadors. Esteu tots convidats.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.