Òmnium farà dijous 18 un gran acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals

Òmnium Cultural prepara un gran acte d’homenatge cívic a Muriel Casals, presidenta de l’entitat els últims cinc anys. L’acció que portarà per títol “El millor homenatge, la victòria. Acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals” serà aquest dijous 18 de febrer a les 19 h al Passeig dels Til·lers al Parc de la Ciutadella (Barcelona).

L’homenatge es farà just després de l’acte institucional que organitza el Parlament de Catalunya en memòria de la diputada de Junts pel Sí.

Durant l’acte d’Òmnium, diverses persones recordaran i glossaran el perfil de Casals. Paral·lelament, l’entitat convida a tothom a participar de l’homenatge amb una campanya a les xarxes socials per recollir fotografies que la Muriel s’hagués fet amb persones d’arreu del territori.

Les imatges es poden penjar a les xarxes socials amb l’etiqueta #homenatgeMuriel o bé es poden enviar al correu homenatgeMuriel@omnium.cat indicant el municipi on va ser presa la foto.

2 comments on “Òmnium farà dijous 18 un gran acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals

Els comentaris estan tancats.