La concentració a favor de les institucions de diumenge portarà més de 150 autocars a Barcelona i tindrà ressò a ciutats europees

 

Tot a punt per la mobilització d’aquest diumenge a les Fonts de Montjuïc. Ja hi ha 150 autocars confirmats d’arreu de Catalunya per a la concentració del 13-N a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, que organitzen l’ANC, Òmnium i l’AMI en defensa dels càrrecs electes i les institucions catalanes, davant els atacs de l’Estat i la justícia espanyola.

La xifra d’autocars és un indicatiu de la gent que pot arribar a assistir a la concentració. La zona (Plaça Espanya) ja està molt ben comunicada, i els 150 autocars confirmen que hi haurà un desplaçament important del territori cap a Barcelona.

Des del Vallès Occidental podeu trobar la informació dels autocars clicant aquí.

L’acte començarà a les 12 hores, durarà una hora aproximada, i servirà per visibilitzar el suport de la societat a totes les persones i institucions catalanes. A més, donarà un fort protagonisme als càrrecs electes del món local i als parlamentaris, especialment a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, expresidenta de l’Assemblea.

El 13-N també hi haurà presència de les lleis que el Parlament ha impulsat i que l’Estat i el Tribunal Constitucional han frenat. La imatge que es vol aconseguir aquest diumenge és la d’unitat de tots els actors sobiransites i demòcrates en contra dels atacs de l’Estat i la justícia espanyola contra el procés, els càrrecs electes i les institucions de Catalunya.

El lema de la mobilització, “Per la democràcia“, és una mostra de la intenció de les entitats perquè partits i societat civil omplin Montjuïc, més enllà del sentiment independentista. La crida de les entitats és per a tots els demòcrates, de manera que independentistes i Comuns es trobaran plegats a l’hora de defensar els càrrecs electes.

Aquests són els actes que es faran a diferents ciutats europees, aquest cap de setmana, coincidint amb el que es farà Barcelona.

  • Dia 12 – 18 h – Londres – Picadilly Circus Let’s Support Our Democratic Institutions
  • Dia 12 – 18 h – Dublin – O’Connell St. Dublin Support to Catalan Political Institutions
  • Dia 13 – 11.30 h – Paris – Place de l’Hôtel-de-Ville En soutien à nos représentants et à nos institutions
  • Dia 13 – 12 h- Luxemburg – Centre Català de Luxemburg – 88, rue de la Semois Defensem les institucions catalanes de la repressió judicial