Salva Racero, de Lax’N’Busto, presentarà l’acte de demà per la democràcia i a favor de les nostres institucions

El cantant de Lax’N’Busto, Salva Racero, presentarà la concentració de demà a Montjuïc en defensa de les institucions i els càrrecs electes investigats per la justícia espanyola. L’acte, convocat per l’ANC, Òmnium Cultural i l’AMI, començarà a les 12h a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona i durarà aproximadament una hora.

El 13-N donarà protagonisme als càrrecs electes del món local i als parlamentaris, i recordarà les lleis que el Parlament ha impulsat i que l’Estat i el Tribunal Constitucional han frenat. La imatge d’aquest diumenge serà la unitat de tots els actors sobiranistes i demòcrates en contra dels atacs de l’Estat i la justícia espanyola contra el procés, els càrrecs electes i les institucions de Catalunya.

Però Salva Racero no serà l’única cara de l’espectacle sobre l’escenari. Mercè Martínez, coneguda pel paper de Nora a La Riera de TV3, Pep Ferrer, el Maurín de Cuéntame a TVE i Marc Martínez, un dels protagonistes de Nit i Dia de TV3, l’acompanyaran per animar tots els concentrats. La música la posarà Marcel Casellas, acompanyat de Toni Rocosa i Alfons Rojo.

170 autocars plens

Catalunya ha respost a la crida per defensar la democràcia i les institucions, i ja s’han omplert 170 autocars organitzats des de les Assemblees Territorials de l’ANC des de totes les comarques del país. Els autocars començaran a arribar a Montjuïc a partir de les 10:30.

No plourà diumenge

Tothom qui vulgui anar a l’Avinguda Maria Cristina a donar suport a la democràcia, els càrrecs electes i les institucions pot estar tranquil. Malgrat que fins a mitja setmana s’havia apuntat que diumenge podria ploure, el Servei Meteorològic de Catalunya assegura que ja no hi ha cap risc de pluja a Barcelona pel 13-N.

16813672-57ec-4a7e-948a-728dfd586100.jpeg

One comment on “Salva Racero, de Lax’N’Busto, presentarà l’acte de demà per la democràcia i a favor de les nostres institucions

  1. Gràcies.

    ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: sábado, 12 de noviembre de 2016 18:01 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Salva Racero, de Lax’N’Busto, presentarà l’acte de demà per la democràcia i a favor de les nostres institucions

    nani posted: “El cantant de Lax’N’Busto, Salva Racero, presentarà la concentració de demà a Montjuïc en defensa de les institucions i els càrrecs electes investigats per la justícia espanyola. L’acte, convocat per l’ANC, Òmnium Cultural i l’AMI, començarà a les 12h a l”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.