El 19 de gener, a Sabadell, comencem un cicle de xerrades: De la resistència a la nova legalitat

SONY DSC

A Sabadell, comencem l’any amb un cicle de dues xerrades i un debat de cloenda emmarcats sota el títol De la resistència a la nova legalitat, en el qual abordarem el tema de la dissidència no-violenta des de diferents àmbits.

Estrenarem cicle el dijous 19 de gener a les 7 del vespre al Centre Cívic de Can Rull (c. de Sant Isidor, 55; vegeu mapa)  amb la xerrada Dissidència i no-violència en els processos de canvi social. Entre la legalitat i la legitimitat, a càrrec d’Artur Domingo, historiador especialitzat en la biografia i el llegat de Gandhi.

Les xerrades següents


Continuarem el cicle el dijous  26 de gener a les 7 del vespre, de nou al Centre Cívic de Can Rull amb la xerrada Ciutadans i institucions: formes i estratègies de dissidència política, de la mà de Josep Costa, lletrat, professor de Teoria Econòmica de la Universitat Pompeu Fabra.

Com a cloenda, el dijous 2 de febrer a 2/4 de 8 del vespre, al Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès, 2; vegeu el mapa) farem un debat amb el títol Conseqüències de les accions en l’adhesió a la nova legalitat, en el qual hi participaran Jaume Asens i Llodrà (advocat, tinent d’alcalde de Barcelona), Benet Salellas i Vilar (advocat, diputat al Parlament9, Neus Lloveras i Massana (alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, diputada al Parlament i presidenta de l’AMI).i Joan Anton Font i Monclús (coordinador de la Sectorial de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració local per la independència).