El 15 de gener, arrenca a Sant Feliu de Llobregat la campanya “Fem futur”

Aquest diumenge, el dia 15, se celebrarà la festa d’inici de la campanya de l’ANC “Fem Futur“ a partir de les 10.30 hores, a la plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat.

Fem Futur“ és la campanya prereferèndum que vol explicar amb arguments els beneficis de la República Catalana als sectors menys convençuts de la població del país.

L’Assemblea Territorial de Sant Feliu de Llobregat ha preparat una xocolatada, una projecció d’un vídeo en una carpa de cinema i diverses activitats infantils. Les persones que ho vulguin podran arribar-hi amb el tren que recorrerà la ciutat.

One comment on “El 15 de gener, arrenca a Sant Feliu de Llobregat la campanya “Fem futur”

  1. Gràcies, desde Tarragona.

    ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: miércoles, 11 de enero de 2017 15:25 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] 15 de gener,

    nani posted: “El proper diumenge dia 15 es posa en marxa a nivell nacional la campanya FEM FUTUR a Sant Feliu de Llobregat. El tema que es tractarà aquest primer mes serà les infraestructures. Començarà a la plaça de la vila a partir de les 10:30 i s’allargarà “

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.