Feu aquí la inscripció per donar suport, el 6 de febrer, als encausats pel 9N

 

JA SOM MÉS DE 40.000 PERSONES INSCRITES PER SER A BARCELONA

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM); convoquen a una mobilització per donar suport a encausats pel 9N que seran jutjats, Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega.

El judici començarà el 6 de febrer i, des del Vallès Occidental, s’organitzaran autocars per anar-hi i cites a les estacions de rodalies i FGC.

Cliqueu aquí per fer la inscripció.

Si voleu anar-hi en autocar des del Vallès Occidental, cliqueu aquí.

32dd74cf-8c5b-4c2c-b36c-f3206bd38340.jpg

6F_9N_postal_0.png

15 comments on “Feu aquí la inscripció per donar suport, el 6 de febrer, als encausats pel 9N

 1. Jo vaig votar el 9N i ho faré tantes bagades com facin falta!! VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!

  M'agrada

 2. Sempre serem catalans i defensarem la nostra terra al costat de MAS – HOMS – RIGAU- ORTEGA -TRIAS – PUIGDEMONT – JUNQUERAS etc etc. jo també soc culpable perque vaig anar a votar i tornarem sempre que ens ho demanin . Visca CATALUNYA INDEPENDENT

  M'agrada

 3. Joan Josep de Val. Visc a Vilassar de Mar i vaig votar en la consulta del 9-N. Per tant, també hauria de ser jutjat per haver-hi participat. No he rebut cap citació.

  DNI: 40937343B

  M'agrada

 4. Bon dia, el meu soport a favor, de Artir Mas, Irene Riguau i Joana Ortega, vic a Saragosa i mes imposible asisti a la convocatoria, pro el meu pensament i el meu cor estan ham ells. Visca Catalunya lliure!!!!!!!!!!!

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.