25 de gener, presentació de la campanya “Casa nostra, casa vostra” a Sabadell

25_01_2017-casa-nostra_presentacio_xarxes
El dimecres 25 de gener de 2017, a les 7 del vespre, a la sala d’actes del Casal Pere Quart (Rambla, 69; vegeu el mapa), es fa la presentació al Vallès Occidental de la campanya Casa nostra, casa vostra. L’acte comptarà amb la participació de Míriam Ferrándiz (regidora de Drets Civils i Ciutadania), Rita Huybens (Plataforma ciutadana de suport a les persones refugiades a Sabadell), Roc Casagran (escriptor, professor i voluntari en un camp de refugiats), i Lara Costafreda i Ruben Wagensberg (coordinadors de la campanya).

Propers actes de Casa nostra, casa vostra

  • Dies 4 i 5 de febrerGran recollida de signatures per al seu manifest arreu de Catalunya: més informació en aquest enllaç. Us mantindrem informats sobre com hi podeu participar.
  • Dissabte 11 de febrerGran concert a favor de les persones refugiades al Palau Sant Jordi. Si ja teniu les entrades i hi voleu anar-hi còmodament, Sabadell per la Independència organitza autocars. Per fer la reserva, només cal clicar aquest enllaç. Sortirem a 2/4 de 8 del vespre de la plaça Marcet. La tornada està prevista cap a quarts d’1 de la nit.
  • Dissabte 18 de febrerManifestació a Barcelona: més informació aquí.

La campanya Casa nostra, casa vostra neix d’un grup de persones independents que treballen en el món de la comunicació i que van coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat. A la tornada, van veure clar que havien de denunciar el que havien vist i que havien de fer alguna cosa per canviar la situació de les persones refugiades i migrants. A poc a poc, han anat sumant complicitats de moltes persones que volen donar resposta a l’anomenada “crisi migratòria” que viu la Mediterrània. I per això han obert la campanya a la participació de la societat civil i les entitats.

One comment on “25 de gener, presentació de la campanya “Casa nostra, casa vostra” a Sabadell

  1. Retroenllaç: Les assemblees territorials del Vallès Occidental s’activen en la campanya “Casa nostra casa vostra” | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.