Les assemblees exteriors es preparen per a la Diada

  • Demà, dissabte 2 de setembre a les 12 h, l’ANC d’Euskal Herria organitza un taula rodona a Bilbao. Allà, els protagonistes dels dos partits majoritaris catalans i bascos entraran en debat amb els líders de l’ANC i els del seu homòleg basc, Gure Esku Dago. No us perdeu aquest cartell de luxe! També es podrà seguir en directe a la web d’Hamaika Telebista.
  • Diumenge 3/09 els companys de l’ANC de França faran un assaig general del mosaic d’enguany. Ho faran al Champ-de-Mars de París a les 12 h. Després es reuniran per fer un pícnic.
  • Dimarts 4/09, a Londres, l’ANC d’Anglaterra organitzarà un esdeveniment al Parlament britànic, on serà rebuda pel Grup Parlamentari sobre Catalunya. Acadèmics, periodistes i polítics hi debatran sobre el referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

bbb.jpg

photo_2017-08-21_11-35-35