One comment on “Anàlisi gràfica del vot independentista i unionista al Vallès Occidental

  1. Aquests resultats ens diuen que els republicans es mantenen, però que en tots aquests anys no hem fet forat en l’unionisme. I aquest fet és extensiu a Catalunya. Cal repensar les estratègies per capgirar aquesta situació. Si no els engresquem en el nostre projecte anem coixos. ANC, Omnium i partits necessiten un “think tank” urgent per trobar el desllorigador. És difícil perquè la situació actual ens va en contra. Hem de ser creatius i alhora molt més beligerants contra el seu relat si volem que la República es faci realitat. Aprofito: les municipals del 2019, al meu entendre, haurien de ser definitives per acabar el procés. No cal dir res més. Salut i República!

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.