Avui 20 de juliol, concentració al Catllar pel trasllat de Carme Forcadell

L’Assemblea Nacional Catalana, conjuntament amb Òmnium Cultural i l’Associació Catalana pels Drets Civils es concentraran avui al vespre davant del centre penitenciari dels Mas d’Enric, al Catllar, per donar suport a Carme Forcadell, que serà traslladada demà des de la presó de Puig de les Basses. A l’acte també hi haurà representants de l’Associació de Municipis per la Independència i membres de formacions polítiques.

Les entitats demanaran la llibertat de Forcadell i dels altres presos polítics, així com el retorn dels exiliats i fer efectiva la República catalana. Hi haurà parlaments dels principals líders i portaveus de cada una de les entitats, també l’actuació musical, en format acústic, de Xeic, i l’aixecament de diversos pilars per part de colles castelleres de la zona.

Hi seran Elisenda Paluzie, Presidenta de l’ANC; representants d’Òmnium; Jordi Gaseni, representants de l’AMI;  Bernat Pegueroles, representant de l’ACDC,  i membres de partits polítics.

L’acte serà al Centre Penitenciari Mas d’Enric (El Catllar) a les 19.00.