Diumenge 30 de setembre, a Sabadell, 1-Octubre, implantem la República

El proper 1 d’octubre farà un any del referèndum d’autodeterminació que vam fer i vam guanyar gràcies a l’esforç, la persistència i el coratge de milers i milers de persones que s’hi van deixar la pell. Per reivindicar-ne la seva vigència i el seu mandat,  el diumenge 30 de setembre , a Sabadell, commemorem 1’d’octubre amb l’acte 1-O, Implantem la República.Prèviament a l’acte hi ha tot un seguit d’accions a moltes escoles de Sabadell. Allà ens hi trobarem els companys i companyes que vam defensar el referèndum des d’un dia i dos dies abans de l’1 d’ctubre.  Clica les imatges.

Ens retrobarem plegats:

6 de la tarda: a l’escola Nostra Llar, escola vandalitzada pels agents de la Policia Nacional. Hi farem una breu acció reivindicativa del dia 1 doctubre, quan vam votar i vam guanyar.

7 de la tarda: manifestació fins a la plaça Marcet. Allà hi podreu comprar les torxes des de les 6 de la tarda i fins a 2/4 de 8 (3€).

2/4 de 8 de la tarda: marxa de torxes. Creació d’una estelada amb les torxes al passeig de la Plaça Major.

8 del vespre: Lectura del manifest, alliberament dels presos i cremada de la presó a l’entrada de la plaça del Dr Robert.

2/4 de 9: Parlaments de Titot, Àngels Folch i Xus Merino. Passi de vídeos reivindicatius de la República.

Entre les 9 i 2/4 de 10 s’acabarà l’acte que estarà conduit per Jep Barceló.

És el moment de tornar-nos a fer sentir. És hora de recuperar tot allò que va fer possible aquella victòria. Vam votar i vam guanyar. Ara, fem la República catalana!