Fem-nos sentir al Parlament europeu!

A través d’aquest formulari podem fer arribar les nostres reclamacions contra la vulneració dels nostres drets i els dels nostres eurodiputats. Actuem contra l’arbitrarietat i la discriminació a la UE.

Entreu al formulari

2 comments on “Fem-nos sentir al Parlament europeu!

  1. Vista la situació de venjança institucional espanyola i tal vegada connivencia europea, caldria accelerar l’organització del viatge per evitar problemes al darrer moment, p.e. S’organitzaran vols charter ?. Des de quins aeroports catalans ?
    Hi hauran també autocars i des de quines ciutats ? Horaris de trobada a Estrasburg i llocs concrets d’inici de la manifestació !! i especialment costos de cada mitjà a escollir, si s’escau !!!. Penseu també en la gent gran !!!!!!!!!. Cordialment.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.