Resum de l’entrevista a Elisenda Paluzie a “El matí de Catalunya Ràdio”

Resum de l’entrevista realitzada per Mònica Terribas al programa “El matí de Catalunya Ràdio” a la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, per parlar de la iniciativa un milió de mascaretes impulsada per l’entitat.

One comment on “Resum de l’entrevista a Elisenda Paluzie a “El matí de Catalunya Ràdio”

  1. La iniciativa de l’ANC, com sempre és positiva, i degut a la seva capacitat d’incidencia social a tot Catalunya, sense distingir ideologies li dona una força extraordinaria que cal preservar a qualsevol preu i sobrretot mantenir la seva neutralitat per garantir l’éxit en un tema com el COVI19 que afecta a tota la ciutadania de Catalunya. La claretat d’expressió de la Presidenta i la seva conexió a tots els mitjans és també un element fonamental per superar etiquetes polítiques.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.