Cicle de xerrades l’#AssembleaACasa

L’Assemblea farà un seguit de xerrades a través de totes les xarxes socials per debatre i reflexionar sobre la situació actual del país i quin és el futur que ens espera. En aquests moments de crisi, on es rep molta informació i de forma continuada, l’entitat vol cercar un espai on es parli reposadament de diferents temes i abasti diversos àmbits de coneixement. 

Les xerrades sempre seran a les 20.30 h. Tothom qui vulgui hi podrà participar enviant les preguntes en una nota de veu, indicant el nom de la persona i la població, abans de les 19 h del dia corresponent a cada emissió, a l’usuari de Telegram @assembleanacional. També es podran fer preguntes durant la conversa en els comentaris de les diferents xarxes socials.

Aquest dimecres 22 d’abril, hi haurà la primera emissió de l’#AssembleaACasa amb la participació de la presidenta Elisenda Paluzie, que parlarà al voltant de la situació política actual i respondrà les preguntes de les usuàries i els usuaris. 

A falta de concretar més dates, les primeres xerrades seran les següents:

 • Dimecres 22 d’abril. Presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie.
  Situació política actual.
 • Dilluns 27 d’abril. Psicòlegs per la independència.
  Parlem de l’impacte psicològic del coronavirus.
 • Dimecres 29 d’abril. Sindicats.
  1 de maig. Dia internacional de les treballadores i els treballadors. 
 • Dimecres 6 de maig. Secretari nacional David Fernàndez. 
  Iniciatives en temps complexos.
 • Dijous 14 de maig. Joan Canadell.
  Les cambres, eines de país.