24 de juliol, per internet, presentació de la mobilització per a la Diada Nacional de l’11 de Setembre de 2020

L’Assemblea Nacional Catalana, acompanyada d’Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), presentarà demà divendres, 24 de juliol, a les 11.30 h, la proposta de mobilització per a la Diada Nacional de l’11 de Setembre.

Per part de l’Assemblea hi assistiran la presidenta, Elisenda Paluzie; la coordinadora de la Comissió de Mobilització, Sònia Urpí, i el coordinador de la Comissió de Comunicació, Adrià Alsina. També hi participaran el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i el president de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Cervera.

La podràs seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Assemblea.

https://www.youtube.com/user/ASSEMBLEAvideo