Estat de la Nació: entrevista al nou president d’AnemxFeina i presentació de la campanya Sobirania Energètica

Aquesta nit, a l’Estat de la Nació:

  • AnemXFeina organitzarà diverses fires de consum responsable arreu del país. Ens ho explica Àlex de Azuaje, el seu president. 
  • Arranca la campanya de Sobirania Energètica per la Independència, que vol fer front a l’emergència climàtica i disminuir la dependència envers els oligopolis de l’estat. En parlem amb Jordi Punset, cofundador de la cooperativa Som Energia. 
  • 10 anys de la fundació formal de l’Assemblea. Amb Pere Pugès, un dels fundadors de l’entitat, parlem del passat, present i futur de l’independentisme de base i de com podem continuar el camí a la independència. 
  • NFT. Què són i quin paper tindran en l’economia? Amb Gemma Vallet, cap de màrqueting d’11Onze. 

A les 21.30 h, a TV Sant Cugat i al nostre canal de Youtube: