L’Assemblea Nacional Catalana de Matadepera celebra amb èxit el seu 10è aniversari

El març de 2012, 11 persones van fundar a Matadepera la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana. Al llarg d’aquests anys aquest grup ha anat creixent fins a arribar als 304 membres actuals.

Però encara més important que això, és que la feina feta ens ha dut a un gran increment del pes de l’independentisme al nostre poble: mentre que a Catalunya l’independentisme ha aconseguit la gran fita d’arribar al 52% dels vots, a Matadepera s’ha superat de llarg la mitjana, i la Independència té un suport del 75’27% dels vots.

El proppassat 11 de març ha tingut lloc l’acte de celebració al Restaurant Can Vinyers. Es va superar la previsió inicial d’assistents, amb un ambient de victòria i sentiments d’orgull de pertànyer a l’Assemblea Nacional Catalana.

Es va fer un reconeixement al nucli inicial d’11 persones, i al comerç MIC Sabates per la seva col·laboració desinteressada en moltes campanyes i accions. Així mateix, es va fer un repàs de les fites aconseguides i una projecció de què cal continuar treballant amb constància i determinació.

Van assistir-hi i prendre la paraula per ordre cronològic els coordinadors i coordinadores d’aquests 10 anys, Miquel Caballé, Núria Garcia, Carme Campanyà, Olga Gonzalez Relats i l’actual coordinador Joan Manau.

El pes de la territorial de Matadepera dins el conjunt de l’Assemblea Nacional va ser posat de manifest amb l’assistència a l’acte de totes les persones que han ostentat la presidència de l’ANC, Carme Forcadell, Jordi Sánchez, Agustí Alcoberro i l’actual presidenta Elisenda Paluzie. Totes elles van manifestar orgull d’assemblea i van destacar aquesta organització com l’espai transversal i unitari de l’independentisme català, així com l’organització amb més capacitat de mobilització de la societat catalana, amb una estructura assembleària que en garanteix la màxima democràcia interna i transparència.

Un 10è aniversari per empènyer amb més força fins a assolir la República Catalana.