L’èxit de la Diada dona resultats

Després de l’èxit de la Diada, l’entitat ha tancat tres reunions bilaterals amb els tres partits independentistes i reunions amb el Govern aquesta mateixa setmana per traslladar-los les nostres propostes i escoltar les seves.

A més, avui a les 12:30 h la presidenta de l’Assemblea mantindrà una reunió amb el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, i aquesta tarda s’ha convocat una reunió de les tres entitats independentistes organitzadores de l’11-S -Assemblea, Òmnium Cultural i AMI- amb Presidència per abordar la independència després de la Diada.

La mobilització als carrers és la clau per fer la independència, i la força de la gent ha demostrat un cop més que l’independentisme no es rendeix i que està disposat a seguir pressionant per fer realitat el mandat de l’1 d’Octubre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.