3 DE NOVEMBRE AL VALLÈS OCCIDENTAL – L’Assemblea organitza un cicle de xerrades arreu del territori per presentar la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista

Vallès Occidental

El 3 de novembre, Sant Quirze del Vallès, acollirà una de les xerrades per preparar la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista. És hora de repensar estratègies i d’agrupar tothom que no vol que l’objectiu de la independència passi a ser una entelèquia i que es justifiqui la nova versió del peix al cove.

Hi serà la Dolors Feliu, el Vicent Partal i l’Elisenda Paluzie és i previst que hi assisteixin persones i representants dels col·lectius independentistes de tot el Vallès Occidental. L’acte començarà a les 19.30 h, a la Patronal, av Pau Casals 86, de Sant Quirze del Vallès.


L’Assemblea Nacional Catalana està organitzant el cicle de conferències ‘Horitzó independència: 2023-2025’ a tot Catalunya per donar a conèixer la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista. Aquesta trobada fixarà un horitzó i definirà les condicions necessàries per fer efectiva la declaració d’independència, a més d’identificar quins són els compromisos que cal assumir com a moviment per a fer-la realitat.

Un escenari d’aquesta magnitud no es pot improvisar: cal definir col·lectivament quines són les actuacions necessàries a desenvolupar, i per això s’hi inclouran les institucions i la societat civil.

Amb l’horitzó del 2025, l’Assemblea vol conformar una nova aliança civil i institucional, que permeti fer efectiva, desplegar i defensar una declaració d’independència, legitimada pel referèndum de l’1 d’octubre i també per la majoria democràtica independentista votada al Parlament de Catalunya.

Per això, la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista se centrarà en quatre punts: incrementar el suport social i el nivell d’exigència ciutadana sobre la urgència de la independència; definir accions per fer efectiva la independència en un horitzó concret; dissenyar estratègies i alternatives polítiques en cas que l’actual classe política no assumeixi la necessitat de fer la independència en aquesta legislatura; i aconseguir un major suport i reconeixement internacional en cas d’una nova declaració d’independència.

Les setmanes vinents, l’Assemblea organitzarà les xerrades a Arenys de Mar (20/10), Reus (27/10), Sant Quirze del Vallès i Gràcia (BCN) (3/11), Taradell (10/11), la Seu d’Urgell (11/11), Tàrrega (12/11), Tortosa (14/11), Cornellà de Llobregat (15/11), Tarragona (17/11), Manresa (18/11), la Garriga (22/11), Lleida (23/11), Vilafranca del Penedès (24/11), Salt (25/11), Sants-Montjuïc (BCN) (29/11), Sant Andreu (BCN) (13/12), Sant Feliu de Guíxols (14/12).


Recordem que tothom que vulgui participar en la Conferència, ja s’hi pot inscriure a través de la web https://assemblea.cat/conferencia/. La independència la farem entre tota la ciutadania!