L’Assemblea munta la parada central de Sant Jordi al cor de Barcelona: per la llengua i la cultura, independència!

L’Assemblea Nacional Catalana muntarà aquest any un estand central per Sant Jordi a Gran Via amb Passeig de Gràcia. La parada se sumarà a les més de cent que posaran les assemblees territorials per tot Catalunya per celebrar Sant Jordi sota el lema “Per la llengua i la cultura, independència!”.

A la parada central, que estarà oberta de les 10 h a les 20 h, hi haurà activitats culturals durant tota la jornada. Entre els autors que signaran llibres hi haurà el MHP Quim Torra; la copresentadora del programa “El búnquer” i mestra Neus Rossell; l’actriu, autora i directora Marta Bayarri; l’escriptora mallorquina i Premi Mercè Rodoreda 2023, Carme Serna; el guionista Jaïr Domínguez i els periodistes Espartac Peran i Jordi Panyella, que acaba de reeditar el seu llibre sobre Salvador Puig Antich.

Entre les actuacions musicals, cal destacar la del cantautor ebrenc Joan Rovira a partir de les set del vespre. També hi haurà un recital de poesia, entrevistes als autors i la companyia Q-Teatre, que interpretarà un fragment de “Terra Baixa”.

La presidenta de l’Assemblea, Dolors Feliu, serà a la parada de les 16 h a les 17. Serà entrevistada per fer una valoració de la jornada i del mandat d’aquest Secretariat Nacional, que finalitza el pròxim mes de maig. També atendrà els mitjans de comunicació que s’hi acostin.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.