Acte de benvinguda a Rubí (26 maig 2012)

El dissabte 26 de maig Rubí x la Independència-Assemblea Nacional Catalana vam fer un acte de benvinguda a l’espai de l’antic Centre Democràtic Republicà de la plaça Dr. Guardiet.

L’acte ha estat distés i no multitudinari. Hem fet un pica pica mentre comentàvem a nivell col·loquial les intencions de l’ANC.

L’objectiu era augmentar el nombre de integrants de les diferents comissions que han de portar a bon port la nostra tasca a Rubí. Objectiu completament vital per a RxI.

La relació qualitat quantitat dels contactes ha estat altíssima, molt per sobre de les nostres previsions. S’han produït noves adhesions a tots nivells: simpatitzants, col·laboradors i nous membres de ple dret.

A demés tot i que era un acte “semiobert” però de treball intern i d’ingrés de simpatitzants directes d’aconseguir el dret a l’autodeterminació, hem comptat amb el suport dels màxims responsables polítics de CiU, ERC i EU-Alternativa de Rubí i alguna personalitat de la nostra població. Volem manifestar el nostre profund agraïment pel seu suport.

D’altra banda ara que arriba la declaració de la renda aviat us anunciarem la data de la pròxima activitat, que consistirà en una xerrada sobre la “Insubmissió Fiscal”.

Al mateix temps anem preparant els motors per la “Marxa per la Independència” que se celebrara al Setembre.

Imatge