Marxa cap a la independència – declaració intencions

Som a les portes de la primera gran acció de l’ANC, la Marxa cap a la Independència, que ens ha de permetre la consolidació del moviment arreu del país i l’assoliment d’una majoria social favorable a l’Estat propi.

La Marxa s’iniciarà amb un gran acte el dia 30 de juny i finalitzarà l’11 de Setembre amb una gran concentració a Barcelona que marcarà un punt de no retorn: no volem seguir commemorant derrotes, ens hem posat en marxa per celebrar ben aviat el dia de la Independència.

Per això, la Marxa és clau per fer arribar el nostre missatge a tots els racons del país. Cal seguir incrementant el nombre d’Assemblees Territorials, fer créixer les ja existents, implicar més ajuntaments amb l’Associació de Municipis per la Independència…, en definitiva, cloure l’etapa de consolidació del nostre moviment i passar a la següent fase del nostre full de ruta.

Us adjuntem un document per a l’organització de la Marxa a les diverses regions. El país és divers i diverses seran les formes que prendrà la Marxa arreu dels territoris per tal d’adaptar-la a la manera que ens permeti assolir millor els objectius. Aquest document, doncs, pretén ser una guia general on hi podeu trobar ingredients per organitzar actes de la Marxa al vostre municipi.

En els propers dies s’organitzaran reunions regionals per tal d’establir els mecanismes bàsics de coordinació d’aquesta acció. També, d’aquí pocs dies, us informarem amb més detall dels actes de la Marxa que es faran a nivell nacional.

El país sencer s’ha posat en marxa. Som-hi doncs, … en Marxa cap a la Independència!