Patrícia Gabancho ha exposat el full de ruta cap a la independència a Sant Cugat

El dilluns 28 de maig va tenir lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura de Sant Cugat, una XERRADA que, sota el títol ESTAT DE LA QÜESTIÓ: ESTAT JA! Què, com i quan la independència, va anar a càrrec de Patrícia Gabancho. En la seva exposició, la periodista i escriptora, amb el seu discurs clar, planer i entenedor, va plantejar la greu situació del país, posant de manifest la necessitat i la urgència d’avançar en el full de ruta cap a l’Estat propi.Organitzat per Sant Cugat per la Independència – ANC, va ser el primer acte públic que s’engloba dins el marc de la Marxa cap a la independència i va comptar amb una nombrosa assistència, que va omplir de gom a gom l’Auditori i, al final de la xerrada, el públic assistent va participar molt activament en un interessant col·loqui.

Finalitzat l’acte, Patrícia Gabancho va signar alguns dels llibres dels que és autora, i que es podien comprar en el vestíbul de l’Auditori, especialment les últimes publicacions: El retorn dels catalans (2010), A la intempèrie. Una memòria cruel de la Transició catalana 1976-1978 (2011), Cartes d’independència vora una tassa de te (2011) -amb Isabel Clara-Simó-, L’autonomia que ens cal és la de Portugal (2011) i FULL de RUTA. Tot el que vols saber de la independència i no saps a qui preguntar-ho (2012).