Conferència del CCN a Viladecavalls.

 

 

El Cercle Català de Negocis i l’agrupació de Viladecavalls de l’Assemblea Nacional Catalana van convocar una conferència per explicar les raons per l’Estat propi. La xerrada va tenir lloc ahir 27 de juny a l’Auditori de l’Escola de Música Pau Casals de Viladecavalls.

Els ponents, Jordi Millà, responsable d’actes i presentacions del CCN, i Marta Márquez, membre del grup de presentacions del Cercle van explicar els arguments que sonen suport al seu convenciment: Només amb un Estat propi Catalunya serà econòmicament viable. En la primera part de la ponència es va mostrar un ànalisis de la situació econòmica actual i de l’expoli fiscal al que l’Estat espanyol sotmet a Catalunya. Seguidament es van presentar un conjunt de raons econòmiques per demostrar que amb un Estat propi Catalunya seria més pròspera econòmicament i esdevindria el quart país en renda per càpita de la Unió Europea.

La presentació i les xifres van crear molt interés en els assistents i la xerrada va acabar amb un coŀloqui molt participatiu.