L’ANC demana al president Artur Mas i la presidenta Núria de Gispert que els rebin l’11-S

– L’objectiu és demanar-los que iniciïn “el procés de secessió de l’Estat espanyol”

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha demanat per carta als dos màxims representants institucionals de Catalunya, el president de la Generalitat, Artur Mas, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que disposin “tot el que sigui necessari” per rebre una delegació formada per representants de l’ANC i de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) l’11 de setembre.
La missiva, signada per la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, exposa al president Artur Mas i la presidenta Núria de Gispert que, davant la “gravetat de les circumstàncies econòmiques i polítiques” i el “menyspreu” del govern espanyol que viuen “els ciutadans de la nació catalana”; ha convocat una concentració unitària la Diada Nacional a Barcelona, a la Plaça de Catalunya.
L’objectiu, a més d’activar la consciència nacional de la ciutadania, és el de “donar suport” als “representants legítims” dels catalans (Govern de Catalunya, Diputats, Alcaldes i Regidors) perquè iniciïn ja “el procés de secessió de l’Estat espanyol” i el camí cap a la independència.
És per això que a la carta es demana a ambdós representants que rebin la delegació l’11 de setembre un cop la concentració i posterior marxa que ha convocat l’ANC arribi al Parlament de Catalunya.

One comment on “L’ANC demana al president Artur Mas i la presidenta Núria de Gispert que els rebin l’11-S

  1. Esper i desitjo que tingui lloc aquesta entrevista pel poder simbòlic que té d’unió entre el poble i els seus gobernants escollits democràticament

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.