Autocars des de Rubí – 11 de setembre

A causa del més que probable col·lapse de trens a la Plaça Catalunya (on comença la concentració del 11 de setembre a les 6 de la tarda), des de l’ANC-Rubí estem organitzant autocars per anar-hi des de Rubí. Per això us agrairíem que féssiu difusió d’aquesta informació als vostres coneguts de Rubí i Sant Cugat. Moltes gràcies!

Preu: 7€ (cal reservar amb antelació).

Sortida: Escardívol, dins del Pàrquing – veure mapa

Horaris: sortida a les 4 de la tarda. Arribada a Rubí a les 10 del vespre (aproximadament).

Feu la vostra reserva per correu electrònic amb el nº de places, nom, correu electrònic i un telèfon, a través del correu busrubi@gmail.com o bé al telèfon 657 46 74 26.

cartell 11 setembre

Aprofitem per dir-vos que la Marxa cap a la Independència esta passant per tots els pobles de Catalunya i passarà per Rubí el dia abans de la Diada (el dia 10).

Els actes a Rubí de la Marxa els organitzem conjuntament amb Òmnium. Els Diables també s’hi han incorporat amb la seva trobada de Besties de Foc. Tots plegats farem un gran esdeveniment durant la tradicional Prediada, que des de fa uns anys a la nostra ciutat inclou una Marxa de torxes. Properament us farem arribar el cartell perquè en conegueu els detalls, que estan resumits en aquest enllaç.

One comment on “Autocars des de Rubí – 11 de setembre

  1. Retroenllaç: #11s2012 Manifestació 11 de setembre 2012 | Esquerra Rubí

Els comentaris estan tancats.