Sant Quirze dóna la cara per la independència

Després del segon dia de campanya del “Dóna la cara per la independència” a Sant Quirze la xifra d’adherits del municipi ha passat de 93 a 342 i el percentatge sobre la població de l’inicial 0’65% al 2,39%.
En el llistat de municipis amb més adherits, actualment Sant Quirze ocupa la plaça 13 entre dues capitals de comarca tant importants com Vic i Vilanova i la Geltrú.
Més enllà de les xifres, la campanya ha servit per empènyer molta gent a expressar la seva opinió i això ha provocat un efecte dòmino on molts veïns, companys d’escola o coneguts s’han animat també ha posicionar-se. També s’han acostat a interessar-se per l’Assemblea, per l’acte de la Marxa que es farà el 9 de setembre i pels autocars que hi haurà per anar a Barcelona l’11. Bona part del material que teníem s’ha venut i alguns productes s’han acabat.
Aquest gest públic a favor de la independència del “Dóna la cara” pren el relleu a les recollides de signatures que eren freqüents en altres èpoques i porta a internet un clam que s’estén per tot arreu.
En aquest moment hi ha prop de 33.700 adherits a la campanya i l’objectiu és arribar al 50.000.