Nova etapa de l’ANC: “Contrucció de l’Estat amb la majoria social”

Benvolguts/des,

Ahir dissabte, 22 de setembre, a Amposta, va tenir lloc el plenari del Secretariat Nacional. Entre altres punts de l’ordre del dia, es va debatre i aprovar la primera part del pla d’acció de l’ANC per a l’etapa de setembre de 2012 a juny de 2013. El pla l’hem titulat “CONSTRUCCIÓ DE L’ESTAT AMB LA MAJORIA SOCIAL”.

Us adjunto el primer dels documents aprovats. Es tracta del que fa referència a la contextualització dins del nou marc polítc de després de l’11 de setembre. També, hem definit l’objectiu general i els objectius estratègics per a aquesta nova etapa que ja hem engegat.

El plenari del Secretariat continuarà el proper dissabte 6 d’octubre. Caldrà definir quins són els objectius específics i, sobretot, les mesures i/o accions a emprendre en aquesta nova etapa. Intentarem que sigui un document àgil i entenedor; que especifiqui de manera clara i senzilla el QUÈ, el COM i la FINALITAT de cadascuna de les accions i/o mesures.

Som conscients que la majoria de vosaltres esteu esperant una resposta per part del Secretariat Nacional a la pregunta de moda: I ARA QUÈ? Avui, comencem a donar-vos les primeres respostes que acabarem de completar el  proper dissabte.

S’apropen moments durs en què caldrà tenir coratge i una gran dosi de resistència. Ara bé, també són moments històrics, moments dels quals, sens dubte, ens sentirem orgullosos i feliços per poder haver-hi participat com a un dels actors principals.

Endavant i bona feina!

Jaume Marfany
Secretariat Nacional ANC
Comunicació i relacions internes

Document Construcció de l’Estat amb la majoria social