L’ANC ha de ser present al Debat de política general del Parlament

Companys/es,

Dimarts 25 comença el debat de política general al Parlament de Catalunya. L’ANC ha de ser-hi present, dins i fora del Parlament, per continuar mostrant al nostre govern, als nostres polítics i al poble que continuem amatents i vigilants sobre el curs que puguin prendre els esdeveniments posteriors a l’11 de setembre.

Hem de continuar mantenint ben viva la nostra exigència de “Catalunya nou Estat d’Europa”.

Els dies i els horaris de les sessions són:

DIMARTS 25: començarà a les 4 de la tarda (només hi haurà la
intervenció del President).

DIMECRES 26: começarà la sessió a les 10 del matí i es desenvoluparà
en sessió de matí i tarda

DIJOUS 27: començarà a les 4 de la tarda.

CONVOCATÒRIA I ACCIONS

1. Intentarem que un grup reduït del Secretariat pugui ser present com a convidat a la tribuna del Parlament. D’aquesta manera farem visible la nostra presència a l’interior de l’hemicicle. Deixarem ben clar que no hi anem com a convidats de pedra… Hi anem per, com hem dit al principi del correu, per continuar amatents i vigilants en aquest camí cap a l’Estat propi.

2. Cal ser presents a l’exterior del Parlament mentre duri el debat. No pretenem grans masses de gent (si hi són, millor!), sinó únicament un testimoni que l’ANC es mostra combativa i vigilant. Caldria garantir un mínim de 30-40 persones, amb la nostra pancarta, davant del Parlament durant tot l’horari de les sessions. És del tot necessari, doncs, organitzar torns d’assistència.

3. Fem UNA CRIDA A TOTHOM que pugui desplaçar-se fins al Parlament en alguna de les franges horàries en què tindrà lloc el debat. Cal anar-hi amb la samarreta de l’ANC o de la Marxa, amb pancartes de les AT i AS i amb estelades. Els que hi pugueu anar-hi HEU D’ENVIAR UN CORREU a confirmacions@assemblea.cat. Heu d’indicar ben clar QUIN DIA I EN QUIN HORARI hi podreu ser. Necessitem saber-ho com a màxim DIMARTS AL MATÍ.

4. Feu-ne tota la difusió que estigui al vostre abast.

Companys i companyes, mantenim la corda ben tensa! Un únic objectiu, un únic missatge: “CATALUNYA NOU ESTAT D’EUROPA!”

Bona feina!

Jaume Marfany
Secretariat ANC
Comunicació i relació internes