Al minut 17:14 “Tots els camps són un clam”

L’Assemblea té prevista una acció per transmetre al món la voluntat dels catalans d’esdevenir un estat independent

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida a omplir d’estelades els camps, estadis i pavellons del país el proper cap de setmana; i a cridar “Independència” a partir del minut 17 i el segon 14. Tot i que la crida s’engloba a tots els estadis catalans, el partit que es juga al Camp Nou aquest diumenge entre el FC Barcelona i el Madrid, que serà seguit per desenes de milions de persones d’arreu del món, és una gran ocasió per fer visible la voluntat majoritària dels catalans d’assolir un estat independent.

En aquest sentit, l’ANC ha preparat per aquest cap de setmana una acció per transmetre un missatge clar al món; que Catalunya vol ser el proper estat d’Europa.