Vic ‘encén la flama’ amb una estelada formada per 7.000 espelmes

El proper 11 d’octubre Vic per la Independència, territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha organitzat la campanya ‘Encén la flama’: l’encesa de l’estelada feta amb espelmes més gran de la història “com a símbol de resistència pacífica” i “en senyal de revolta contra qualsevol tipus d’opressió”.

Seran 7.000 les espelmes que dibuixaran una immensa estelada de 21 metres d’amplada per 37 metres de llargada. L’encesa es farà a la Plaça Major de Vic a partir de les vuit del vespre i finalitzarà a les deu de la nit; hora en què començaran els parlaments de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, el coordinador de l’ANC de Vic, Jordi Ponsa, i l’alcalde de Vic i president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d’Abadal.

20121010-153137.jpg