La Marxa cap a la independència al Vallès ha enfortit l’Assemblea

Quan ja fa pràcticament un mes de la històrica manifestació de l’11 de Setembre a Barcelona amb 1.500.000 persones darrera el lema “Catalunya nou estat d’Europa”, l’Assemblea Nacional Catalana al Vallès Occidental ha fet un balanç de les repercussions que ha tingut la Marxa cap a la independència en el territori.

Des del seu inici a Lleida fins a la manifestació de la Diada, al Vallès Occidental s’han aconseguit aquestes fites que permeten entendre que el procés cap a la independència no és una flor d’estiu.

  • 34 actes
  • actes als 23 municipis de la comarca
  • venda fins esgotar existències de tot el material de la Marxa
  • 11.000 persones participant als actes
  • 4 noves territorials en actiu o en procés de formació
  • 60 autocars per dur 3000 persones a la manifestació de Barcelona

A partir de la repercussió que ha tingut l’Assemblea, totes les territorials han experimentat un notable augment de persones que s’han afegit o bé com a simpatitzants o bé com a adherits de ple dret. En definitiva, el balanç permet veure que hi ha un teixit social cada cop més organitzat que està treballant de valent per fer que el procés d’emancipació nacional arribi a bon port.

En el següent període l’Assemblea treballarà per fer arribar el projecte de l’estat propi a tots els sectors que fins ara n’han estat al marge o hi presenten dubtes que volen aclarir.

Foto dels coordinadors de la Marxa cap a la independència del Vallès Occidental reunits a la Masia de Can Barra de Sant Quirze.

20121009-105539.jpg

One comment on “La Marxa cap a la independència al Vallès ha enfortit l’Assemblea

Els comentaris estan tancats.