10 d’octubre, res a celebrar. Acte a la Ciutadella de Barcelona

Divendres 12 d’octubre l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) seguirà treballant amb normalitat i la seu seguirà oberta amb el seu l’horari habitual. L’ANC considera que el dia de la hispanitat no hi ha res a celebrar i anima a convertir el 12 d’octubre en un dia feiner.

Per aquells que no puguin anar a treballar l’ANC ha organitzat pel territori la campanya ’12 d’octubre dia feiner. Jo no faig festa’ amb diversos actes i accions simbòliques per continuar treballant per la independència.

Diferents territorials han organitzat actes. Destaquem el de Barcelona.

Ciutadella
A Barcelona, l’ANC ha organitzat un acte al Parc de la Ciutadella una jornada de treball per a les assemblees territorials amb tallers d’estelades, pancartes, i taules de debat amb raons per la independència. L’acte començarà a les 10:00 hores.

20121011-181630.jpg