20 d’octubre: Memorial Lluís Companys a Sabadell

Benvolguts amics i amigues,

Com segurament ja deveu saber, l’any passat es va constituir una plataforma formada per diverses entitats i partits polítics de la ciutat, sota el nom de Memorial Lluís Companys a Sabadell, de la qual Sabadell per la independència forma part. L’objectiu del Memorial és recordar la figura del president Companys i commemorar a la nostra ciutat, de manera digna, l’aniversari del seu afusellament.

Enguany, el Memorial ha continuat treballant i hem organitzat de nou un acte en memòria del president assassinat pel règim feixista. L’acte tindrà lloc el dissabte, 20 d’octubre, a les 12 del migdia, davant el monòlit dedicat a la seva memòria que hi ha a la Masia de Can Rull, espai que ens cedeix l’entitat San Sebastian de los Ballesteros. Serà conduït per l’escriptor sabadellenc Roc Casagran, i comptarà amb l’historiador Martí Marín (Fundació Bosch i Cardellach) que glossarà la figura de Lluís Companys, i l’actuació de la coral El Poble que Canta.

Si voleu més informació, podeu consultar http://memorialcompanyssabadell.cat, on trobareu la llista d’entitats adherides i el text del manifest que també es llegirà el dia 20.

Us adjuntem l’enllaç del cartell de l’acte, per tal que en pugueu fer difusió, i us animem a assistir-hi.

Ben cordialment,
SBDxI