Sobre Jonatan Cobo

Des de l’Assemblea Nacional Catalana – secció territorial de Rubí, expressem el nostre més profund rebuig i indignació per les imatges i opinions abocades pel regidor del PP a l’Ajuntament de Rubí i president de Noves Generacions d’aquest partit al nostre municipi, Jonatan Cobo Ortega, al seu compte de Twitter, on s’equiparaven el nacionalisme català i al M. H. President de la Generalitat, Artur Mas, amb el nazisme i els crims comesos durant l’extermini del poble jueu.

Per això, exigim la dimissió inmediata del regidor de les seves funcions al consistori, aixi com una rectificació pública per la seva actuació.

5 comments on “Sobre Jonatan Cobo

 1. Així és com demostren la seva intel-ligència es veuen tan impotens que es dediquen a l’insult ia menysprear tot lo català, tant politics com periodistes y comentaristes del PP

  M'agrada

 2. Es veritablement una llastima que les persones que no tenen arguments i es deixen portar per la por, l’unica alternativa que tenen es o cridar o insultar i el pitjor de tot argumentar la mentida per induir a la gent cap a a sentir la mateixa por que senten ells. I quan aixo ve de la ma d’un carrac public, l’unica alternativa es la dimisio immediata del regidor i encara que no hi entenc de lleis estic segura que hi ha alguna manera de denunciar per la via judicial aquestes mentides barroeres i degradants.El president Mas avui per avui es el president de tots els catalans,el poble de Catalunya sigui quin sigui el seu pensament polític es mereix el màxim respecta. Cada mentida que es digui que perjudica a un sol català com dir que ens quedarem sense pensions o be que 150 multinacionals marxaran de Catalunya, provocant angoixes als pensionistes o als treballadors d’aquestes empreses.Aixo ja no son les xorrades de l’Esperança Aguirre aixo es una política de la por que desestabilitza el pais. El proper dilluns dia 22 d’octubre a Catalunya Opina a les 7 de la tarda un tal Palomo donarà la famosa llista,com quedaran les persones que treballant en aquestes empreses ? tot i sabent que es mentida i haura la política del”per si de cas” Maria Lluis

  M'agrada

 3. Estic d’acord amb el Jeroni. Caricaturitzar al Molt Honorable President de la Generalitat és impropi d’un regidor de l’ajuntament de la meva ciutat, sigui de la formació política que sigui. No em sembla correcte que ho faci un ciutadá anònim, però em sembla intolerable que ho faci un repressentant públic de la meva ciutat, i menys, fent servir icones de la època més fosca de la història recent de l’humanitat. També m’indigna que menysprei a dos col·lectius amb aquesta frivolitat: que banalitzi la tragèdia soferta pel poble jueu i que criminalitzi a gent que pensa de manera distinta a la seva. Empra amb molta lleugeresa el terme “Nazi”, i vull pensar que no és conscient del que significa. Tothom té dret a la llibertat d’expressió i jo defensaré el dret del Sr. Cobo a expressar la seva opinió sobre els fets politics actuals, pero el que ha manifestat a la xarxa social no és una opinió, i considero inadmisible. He enviat un e-mail a l’alcaldesa de Rubí i als portaveus dels representants dels grups municipals per a fer-los partíceps de la meva indignació, i sol·licitant la dimisió del regidor. jonatancobo@pprubi.com, monicaquerol@pprubi.com, mvc@ajrubi.cat, anm@ajrubi.cat, nclm@ajrubi.cat, icvrubi@yahoo.es, atp@ajrubi.cat

  M'agrada

 4. Jonathan Rubi ha de demitir aramateix !
  Estic convecut que aquestes paraules son un
  crim contre un President de la Genealitat (per mi es igual que aquestes paraules estan dedicat a la senyora i/o el senyor X , i no puc imaginar-me que aquest Regidor , en Jonathan Rubi te el Dret Legal per expresar-se d’aquesta manera )
  Tambe es un insult per el ponle jueu , que va ser externinat amb 6 milons de persones en camps d’exterminacio en mans del Nazisme de Hitler .) No estec convencut que el utlim insult es legal i il.legal segons la llei de la de catalunya , els lleis d’espaya o lleis Europeus o lleis Internacionals,
  Teniu contactes amb advocats per demanar si podem demanar Jonathan Rubi d’avant un tribunal ?
  Sera interessant saber que podem acabar d’una manera juridica amb el regidor Jonathan Rubi .

  L’atre possibilitat es que els altres partits elaboren una mocio contre un regidor
  que esta expressant d’aquesta manera .

  Al estat dels Paisos Baixos hi havia un lider d’un partit de l’extrema dreta amb bones conecions amb antic Nazis a Alemania i tanbe amb grups Neonazistes a les Paisos Baixos . Aquest politic , d’un mini partit va ser sitematicament negat per tot els altres partits inclus els de la dreta ,( que no te res a veure amb el P.P. perque
  el P.P. ara es un partit a la marge de la legalitat ( tinc dubtes ) i aquest mini partit va mantenir-se just d’ins els regles del joc democratic i va expresar-se conform la llei Neerlandesa .)
  De moment aquest senyor va entrar el congres els tots els altres partits van marxar.
  Al final el seu partit es va marxar del teatre politic , i no hi ha encara un partit sempblant ( amb obertement bones conecions amb nazis o neonazis ) .
  Per el poble Neerlandes i per la politica Neerlandesa , va ser una pegina negre , acabat rapidament .

  No hem de cofondre l’Estat Israel i el seus
  actuacions cruels i il.legals contre el Poble Palesti .i directement contre un millo
  d’arabs en el seu territoti , es a dir o el territori de l’Estat Israel o be les territoris
  uccupats il.legalment i poblat amb urbanisions molt grans i amb molta gent per israelitzar aquest territoti occopat .

  Jeroni Martin

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.