Bellaterra per la independència ha organitzat una recollida d’aliments per a Càritas de Cerdanyola

Solidaritat a l’alça

Així es podria titllar l’activa participació dels ciutadans de Bellaterra en la jornada de Recollida d’Aliments (27.10.2012).

Una dia intens, participatiu i solidari en què els bellaterrencs han demostrat de manera pragmàtica la seva sensibilitat per les causes socials: al cap de dotze hores de recollida d’aliments s’havien omplert 20 carros de compra replets de llegums, pastes, sucre, farina, llet i molts altres aliments bàsics i de bon conservar seguint les recomanacions de Càritas Cerdanyola. Tot un rècord en volum d’aliments ja que mai se n’havien recollit tants.

En més o menys grau tothom ha participat en el Dia de la Solidaritat, iniciativa organitzada per la territorial de la Assemblea Nacional Catalana Bellaterra per la Independència.

Avui diumenge s’ha fet efectiva la donació dels aliments, que s’han fet arribar en cinc vehicles plens de gom a gom fins a la seu de Càritas de Cerdanyola del Vallès, que ha agraït la implicació i solidaritat dels ciutadans de Bellaterra.

Bellaterra, 28 d’octubre de 2012.

Bellaterra per la Independència

Departament de Comunicació