Apropiació de la imatge corporativa de l’ANC

Arran de l’apropiació de la imatge corporativa de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) en un cartell que corre per la xarxa, l’ANC vol deixar clar que no ha permès ni permetrà la seva utilització per part de cap formació política.
La gran força de l’Assemblea és el seu caràcter transversal i apartidista, aglutinant múltiples sensibilitats polítiques que tenen per objectiu comú assolir la independència de Catalunya, i així continuarà sent. Per tant, estudiarem quin és l’origen d’aquesta imatge per evitar que es repeteixi una apropiació semblant.

L’ANC vol reiterar que per conèixer la veracitat d’una informació atribuïda a l’Assemblea cal comprovar que aquesta s’ha publicat o enviat a través d’un dels canals de comunicació oficials de l’ANC, com la seva web, les xarxes socials o el correu electrònic.