La Torre Julià de les Fonts s’ha omplert de motius per a la independència

Aquest dimarts 30 d’octubre al Centre Cívic de les Fonts, la Torre Julià, s’han reunit una seixantena de persones, majoritàriament del poble, per assistir a l’acte “Preguntes i respostes“. Aquest acte organitzat per Sant Quirze per la independència ha comptat amb la participació d’Antonio Cuadrado de l’ANC i de Carme Lafay i Jaume Gómez Bonamusa de la Fundació Catalunya Estat.

L’Antonio ha explicat la seva experiència personal que el va dur des de la seva Extremadura natal fins a treballar decididament per la llibertat de Catalunya. Els representants de la Fundació Catalunya Extat han fet servir una presentació per posar una llarga sèrie d’arguments a favor de crear l’estat català.

Finalment en un torn de preguntes els assistents han pogut aportar dubtes o punts de vista sobre el procés que viu Catalunya.