Una AMPA de Sabadell aprova una declaració a favor de l’estat propi per Catalunya

El passat 29 d’octubre l’Assemblea General ordinària de l’AMPA de l’escola Teresa Claramunt de Sabadell va aprovar dues declaracions. Una d’elles és a favor de la creació d’un Estat català en el si de la Unió Europea. Segurament és la primera AMPA que s’hi pronuncia.
Trobareu més informació a la web de l’AMPA.

Declaració en PDF

Declaració de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Teresa Claramunt de Sabadell a favor de l’Estat català

L’ofensiva centralitzadora i uniformitzadora de l’Estat espanyol sembla no tenir aturador: el divendres 21 de setembre el Consell de Ministres espanyol va aprovar la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa (LOMCE), la qual envaeix competències educatives autonòmiques.
L’AMPA de l’Escola Teresa Claramunt, es reafirma en el seu compromís amb una educació catalana, pública i de qualitat en benefici dels nostres fills i filles, i de la societat catalana.
Manifestem que el millor escenari per assolir aquests objectius, i per a la plena realització nacional de Catalunya és la creació d’un Estat propi, eina al servei de l’ensenyament, la llengua i cultura catalanes, amb el respecte a les altres llengües al país, molt especialment la castellana; del benestar moral i material de totes les ciutadanes i ciutadans; i de la consecució d’una democràcia avançada i de qualitat.
Per això instem el Govern de Catalunya a prioritzar l’educació pública d’acord amb els interessos socials del país i, juntament amb les forces polítiques catalanes, iniciar la transició democràtica que dugui a un Estat català en el si de la Unió Europea.

Sabadell, 29 d’octubre de 2012

One comment on “Una AMPA de Sabadell aprova una declaració a favor de l’estat propi per Catalunya

Els comentaris estan tancats.