Recollida de signatures perquè Obama es pronunciï sobre l’autodeterminació

Hi ha una iniciativa per recollir 25.000 signatures perquè el president dels Estats Units es pronunciï sobre el procés d’independència català.
Aneu a aquest enllaç i afegiu-vos a les signatures.

El dissabte 1 de desembre ja s’han superat les 25.000 signatures. La xifra segueix creixent.

20121129-141015.jpg

One comment on “Recollida de signatures perquè Obama es pronunciï sobre l’autodeterminació

  1. Si aneu a la pàgina web veureu que per poder signar cal donar-se d’alta i, en principi, només està pensat per a ciutadans d’EEUU. Naturalment, com que només es demana el nom, coreu electrònic i estat d’EEUU un pot posar qualsevol estat i et deixa donar d’alta per poder signar la petició. Però no ho veig gaire honest. És natural que aquestes peticions estiguin pensades només pels ciutadans americans, ja que és el seu president. Ja m’agradaria tenir quelcom de semblant a Catalunya. De fet, un es pot adreçar al president del Parlament català, però de les tres vegades que ho he provat només em va contestar en Benach i fou una resposta de tirar pilotes fora.

    Miquel Noguera

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.