Viladecavalls declarat Territori Català Lliure

El Ple de l’Ajuntament de Viladecavalls va aprovar ahir al vespre una moció presentada conjuntament per les agrupacions locals d’ERC i CiU en la que es proposava
¨APROVAR QUE VILADECAVALLS SIGUI DECLARAT TERRITORI CATALÀ LLIURE I INSTAR AL PARLAMENT DE CATALUNYA QUE DECLARI LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA¨. Dels onze regidors que van participar en la votació, vuit hi van votar a favor (CiU, ERC, UMDC, Ara-Reagrupament, ICV), un es va abstenir (ICV) i un va votar en contra (PP).

El Regidor del Partit Socialista va explicar que des d’un punt de vista personal creia que s’hauria de poder fer un referèndum i que el poble s’expressi. Va dir que per coherència no es podia abstenir en aquesta votació i que el que volia fer era no votar. ICV va donar llibertat de vot als seus regidors, un d’ells es va abstenir i l’altre, Carles Rodríguez, Alcalde del municipi, hi va votar a favor. Carles Rodríguez va explicar el seu posicionament com un pas més en el compromís que ja va adquirir quan Viladecavalls va decidir associar-se a Municipis per la Independència. El regidor de la plataforma independent PVA no era present en el Ple d’ahir.

La majoria del public present a la sala de plens, molt més plena que de costum, va aplaudir l’aprovació de la moció.

Des de Viladecavalls per la Independència ens congratulem de la declaració del nostre municipi com a territori català lliure i especialment del que representa com a compromís de treball del nostre Ajuntament per assolir uns objectius que clarament compartim. Un dels punts del text aprovat diu: ¨Comprometre’ns a treballar conjuntament amb la ciutadania i les entitats del nostre municipi per fer cada vegada més àmplia la majoria social i econòmica necessària per esdevenir un estat propi de la Unió europea.¨ Doncs som-hi!

Grup Coordinador de Viladecavalls per la Indepèndencia
Delegació territorial de l’Assemblea Nacional Catalana

2 comments on “Viladecavalls declarat Territori Català Lliure

  1. Bones, sóc un veí de Viladecavalls que administro un blog també a wordpress per l’alliberament nacional. Us afegeixo a blogs preferits per fer difusió del contingut, i demano si pot ser que també m’afegiu com a tal, ja que al blog expressem la veu del jovent independentista. Gràcies, salut i independència!

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.