5 març a Sant Quirze, “La llei Wert és una amenaça a l’ensenyament català?”

Des de que va sortir per primer cop la llei Wert ha estat vista com una amenaça. Tot els integrants de la comunitat educativa de Catalunya s’hi han posicionat en contra. D’alguns aspectes se n’ha parlat molt però d’altres ben poc. La llei segueix el seu recorregut i les veus a favor de no acatar-la s’estenen.

A Sant Quirze, amb la gran majoria de la població escolar en centres públics del municipi, hem volgut tractar el tema a fons. Volem reunir pares, mares, alumnes, mestres, directors de centre i responsables polítics per abordar les conseqüències de la llei Wert.

Dimarts 5 de març a la sala d’actes de l’Institut de Sant Quirze analitzarem la LOMCE amb Xavier Corbera de la junta de Som Escola i amb Ismael Palacín director de la Fundació Jaume Bofill.

L’ensenyament pot ser un dels fronts on el xoc de trens sigui més explícit.

L’acte s’ha retransmés en directe per internet.

Llei Wert 5 març 2013 DINA3

2 comments on “5 març a Sant Quirze, “La llei Wert és una amenaça a l’ensenyament català?”

  1. Retroenllaç: Vídeo de l’acte sobre la llei Wert de Sant Quirze | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

  2. El 26 de febrer de 2013 1.22, “Assemblea Nacional Catalana – VALLS OCCIDENTAL” ha escrit:

    > ** > ANC – Valls Occidental posted: “Des de que va sortir per primer cop la > llei Wert ha estat vista com una amenaa. Tot els integrants de la > comunitat educativa de Catalunya s’hi han posicionat en contra. D’alguns > aspectes se n’ha parlat molt per d’altres ben poc. La llei segueix el seu > r”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.