Avui es presenta el llibre “What’s up with Catalonia?”

Avui dimecres 27 de febrer es presenta el llibre “What’s up with Catalonia”, un recull amb l’opinió de més de trenta personalitats i experts sobre la situació política actual de Catalunya i busca explicar al món què està passant al nostre país després de la manifestació del passat 11 de setembre. El llibre, que compte amb el pròleg del MHP de Catalunya, Artur Mas, ha estat editat i impulsat per Liz Castro i ha estat finançat en gran part gràcies a una campanya de micromecenatge Verkami.

A l’acte de presentació hi intervindran Ignasi Genovès, director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, l’editora Liz Castro, el periodista Vicent Partal i la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell. Roger Albinyana, secretari d’Afers Exteriors, en farà la cloenda. L’acte tindrà lloc el dimecres 27 de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona (passeig de Gràcia, 107).

20130227-121211.jpg