Montserrat Tura, Mònica Terribas i Joan Vall, interventors de l’assemblea de l’ANC

L’exconsellera Montserrat Tura, l’editora de l’Ara, Mònica Terribas, i el conseller delegat del Grup Hermes, Joan Vall, seran els interventors de l’assemblea general que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) durà a terme el proper dissabte 16 de març al Pavelló Municipal de Fontajau, a Girona. La seva tasca serà la de certificar els acords presos a l’assemblea i signar l’acta final.

Els més de 3.000 membres de l’ANC inscrits a l’assemblea general votaran el full de ruta i els informes de gestió de l’entitat.

L’acceleració dels moviments provocat per la històrica manifestació de l’11 de setembre fa obligatòria l’actualització d’un full de ruta que, segons la proposta que es votarà, passa per “ampliar i consolidar la majoria social a favor de la independència de Catalunya” i “aconseguir que el 2014 quedin establertes les condicions objectives i necessàries per a aconseguir la independència”.
El Pavelló de Fontajau obrirà les seves portes a partir de les 8:30 hores, i a les 10:00 hores començarà l’esdeveniment, que es podrà seguir per videostreaming a través de la web de l’ANC.

20130311-201318.jpg