Èxit de la presentació de Ripollet per la Independència

Ripollet per la Independència, la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a la vila, va realitzar la seva presentació el divendres passat. A l’acte van assistir un centenar de persones i va comptar amb la presencia de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.

Divendres passat, 9 de novembre, es va presentar oficialment Ripollet per la Independència en un acte al centre cultural de la vila. L’acte, on van assistir un centenar de persones, va comptar amb els parlaments de Jordi Canals, Jaume Terribas, Ramon Falcó i Carme Forcadell. Ripollet per la Independència és la representació de l’Assemblea Nacional Catalana a la nostra vila.

En Jordi Canals, coordinador de Ripollet per la Independència va obrir l’acte explicant els inicis de la territorial a la vila, així com els actes previstos properament. També va encoratjar als assistents a formar part de l’ANC, ja sigui com a membre, com a col·laborador o com a simpatitzant.

Tot seguit va parlar en Jaume Terribas, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, qui va explicar la trajectòria que ha portat l’Assemblea Nacional Catalana des del seus inicis fins a l’actualitat. En aquest sentit va destacar els diferents congressos realitzats on van passar de 2.000 a 7.000 persones fins als més de 10.000 associats actuals. També va dir que la clau de volta d’aquest èxit es debut a que “el poble ha estat més intel·ligent que les forces polítiques”, i que “l’ACN no vol que es perdi el temps en discussions per la lluita entre uns i altres per arribar al poder”.

D’altra banda, en Ramon Falcó, representant del Vallès Occidental, va recordar el gran èxit de la manifestació de l’11 de setembre i va explicar la voluntat de realitzar una consulta al 2013 sobre la independència de Catalunya a tots els pobles on sigui present l’Assemblea Nacional Catalana. En Falcó va destacar la tasca de l’Assemblea per tal “d’aconseguir empènyer als partits polítics per a que es posin davant del poble per a aconseguir aquesta fita”.

Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, va concloure l’acte recordant que “Catalunya ha de viure dempeus a Europa i no agenollada a Espanya”. També va esmentar que Espanya ens posaria i ens ho està posant molt difícil, posant com a exemples els fets dels avions i les declaracions de Wert amb l’espanyolització dels estudiants. També va declarar que els esdeveniments que han conduit al marc actual han anat molt ràpid, aconseguint així un record de velocitat, però que “ara cal aconseguir record de resistència, anar tots a una” i que “els partits s’han d’oblidar dels personalismes i mirar pel país amb un objectiu comú”.

Al final de l’acte es va obrir un col·loqui on els assistents van poder realitzar preguntes per resoldre els seus dubtes vers l’Assemblea Nacional Catalana i Ripollet per la Independència.

Hi ha disponible l’àlbum de fotos a la pàgina Facebook de Ripollet per la Independència.

One comment on “Èxit de la presentació de Ripollet per la Independència

  1. Retroenllaç: Volem que l’ANC arribi a tot el Vallès Occidental aquest 2012. Ens ajudes? | Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.