Presentació del llibre d’en Tian Riba

Terrassa per la Independència (TxI)

Dilluns, dia 3 de juny a les 18:30 hores, va tenir lloc a l’Aula Magna del Centre cultural de Terrassa, la presentació del llibre Camí sense retorn de Tian Riba. L’acte, organitzat per TxI-ANC i que va gaudir d’una nombrosa assistència que va omplir gairebé tota la sala, va comptar amb la presència de l’humorista Miquel Ferreres, que féu la presentació de Tian Riba, i del periodista Manel Cuyàs, que es va encarregar d’establir un interessant diàleg tant amb l’autor del llibre com amb els presents.

Miquel Ferreres va començar la seva intervenció comentant el significat del títol del llibre: Efectivament —va afirmar—, Catalunya ha iniciat un “viatge sense retorn”.  L’inici d’aquest “viatge” ha estat una veritable revolució, la qual, partint d’una situació col·lectiva d’indignació, ens ha sacsejat i ens ha fet sortir de l’apatia en la qual estàvem instal·lats d’ençà de la fi de la Transició així com de…

View original post 747 more words