El 22 de juny, encén la flama a Terrassa

Terrassa per la Independència (TxI)

A Terrassa fem la nostra particular encesa d’una estelada d’espelmes, i la fem a la Plaça Vella el vespre del dia 22 de juny. Comprant un targetó de record que val 1 euro podreu apadrinar la vostra espelma i col·locar-la vosaltres mateixos al seu lloc dintre de l’estelada. També podreu signar una petició de la campanya de l’ANC “Signa un vot per la Independència” en una taula específica per això. Volem remarcar que, tant les espelmes com la impressió dels targes d’apadrinament, són d’empreses del país.
El procés d’encesa d’una estelada de 1000 espelmes és llarg però es viu molt intensament. Viurem un acte tranquil i íntim completament centrat en l’estelada. Quan estigui tota encesa s’apagaran una estona els llums de la plaça.

View original post

2 comments on “El 22 de juny, encén la flama a Terrassa

  1. vaig tenir la sort de poder participar-hi … un acte magnífic i molt emotiu, gràcies.
    cal seguir endavant, ja no hi ha marxa enrere.
    ànims a tots.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.